دکتر سقایی دبیر پنل پس از معرفی اعضا، به معرفی کانون هماهنگی دانش، صنعت، بازار لوازم خانگی پرداخت. وی میانجیگری و شناسایی خلأهای فضای همرسانی عرضه و تقاضا این صنعت را رسالت کانون دانست و اقداماتی چون تدوین سند تاب آوری صنعت لوازم خانگی را از وظایف کانون عنوان کرد.
در این نشست دکتر کامران باقری به سابقه صنایع مختلف و مقایسه آنها از نظر حضور در کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری پرداخت و با اشاره به حضور کمرنگ صنایع لوازم خانگی در گذشته، از تغییر نگرش در این صنعت ابراز خوشحالی کرد.
دکتر حسام زندحسامی، عضو هیات عامل مجموعه سام، با تقسیم نوآوری در این صنعت به دو نوع “نوآوری های جزئی” و “نوآوری در تولید محصول”، مشکل و ضعف صنعت را در نوع دوم و دستیابی به توان نوآوری در قالب سازی، تجهیزات بازرسی و دانش طراحی دانست.
مهندس نوید بنایی نژاد، با مرور تجربیات شرکت کن به لزوم تمرین رقابت پذیری و شروع این کار از بازارهای نزدیکتر و در دسترس تر سخن گفت. همچنین وی در ادامه، بازآموزی و فاصله گرفتن از فضای فکری گذشته را برای شرکتها در جهت نوآوری مهم دانست.
مهندس لقمانی، با اشاره به تجربه شرکت دیپوینت که اخیراً در حوزه اینترنت اشیا نیز فعالیت میکند، به لزوم هماهنگی و همکاری در صنعت، برای تجمیع توان و منابع بازیگران کوچک و ارتباط با مراکز دانشی، برای دستیابی به نوآوریهای نیازمند تحقیق و توسعه با هزینه بالا، تاکید کرد.