بهرهوری و مدیریت مصرف انرژی در صنعت لوازم خانگی
بهرهوری و مدیریت مصرف انرژی در صنعت لوازم خانگی
دکتر محمدمهدی پیغمبر زاده، مهندس محمدتقی زیاری، مهندس محمدسجاد گازر، مهندس هادی قزاقی، مهندس احسان امینی، دکتر فربد فخرآبادی[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]در ابتدا این جلسه آقای زیاری ضمن اشاره به اینکه در سنوات گذشته، یارانه سود تسهیلات در قالب وام وجوه اداره شده پرداخت میگردیده است، به طرح ارتقا یخچال و کولرآبی اشاره کرد، طرحهایی که بین سالیان 89 تا 91 اجرا شد. به گفته زیاری یکی دیگر از روش های بهره وری انرژی، مدل مالی بازار بهینه سازی انرژی و محیط میباشد؛ در این طرح میزان صرفه جویی انرژی انجام شده بر اساس یک قیمت تمام شده لحاظ میگردد.
در ادامه مدیر محصول شرکت انرژی کشور به معرفی این شرکت پرداخت و گفت: این شرکت با قدمت 52 ساله خود در تامین سیستم های سرمایشی و گرمایشی در حوزه خانگی ، صنعتی و تجاری مشغول به فعالیت است.
به گفته احسان امینی موارد قابل بهبود برای کولر آبی در چند دسته شامل فن کنترل مانیتورینگ، سیکل سرمایش و … قابل طرح است. به عنوان مثال در قسمت پیشران میتوان از موتورهای DIRECT DRIVE و BLDC برای بهبود عملکرد کولرآبی و همچنین در قسمت کنترل و مانیتورینگ از فناوری های جدید و شامل IOT و نمایشگر عملکرد اجزا جهت ارتقا سطح کارایی کولرهای آبی استفاده کرد.
در ادامه این جلسه آقای فخرآبادی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به نقش واسطهای تبخیری در افزایش بهرهوری کولرهای آبی پرداخت و گفت: واسطهای تبخیری با کیفیت میتواند نقش بسیار مهمی در کارکرد کولرهای آبی و کاهش مصرف انرژی داشته باشد.
در بخش دیگری از این پنل آقای قزاقی مدیر عامل شرکت دانش بنیان سدنا نیز در خصوص تکنولوژی موتورهای لوازم خانگی مطالبی را بیان کرد. قزاقی با بیان اینکه استفاده از موتورهای BLDC منجر به حذف تسمه در ماشین های لباسشویی میشود، گفت: اخیراً شرکتهای دانش بنیان به سمت تولید این گونه موتورها رفتهاند و به صورت پایلوت در حال تولید چنین موتورهایی هستند.
در ادامۀ این جلسه آقایان پیغمبرزاده و گازر نیز مباحثی را بیان کردند که عمدتاً دربارۀ استفاده از موتورهای BLDC و بررسی سیاستهای کلان کشور در زمینه انرژی بود.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]