[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”551″][/vc_column][vc_column width=”1/2″]نشست تخصصی:
انقلاب صنعتی چهارم و لوازم خانگی هوشمند
[vc_separator][vc_column_text]اعضای پنل:
دکتر عبدالله آقایی، دکتر عباس سقایی، دکتر Claudio Turrin، مهندس محمود قهاری، مهندس فرهاد الیشایی[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]در ابتدای این نشست، Claudio Turrin با اشاره به روند تکامل تکنولوژی سیستم‌های تولید همراه با تکامل کیفیت و عملکرد محصولاتی که در بازار به فروش می رسند، گفت: تنها یکپارچگی عملیاتی قوی بین فناوری های مختلف می‌تواند ارزش افزوده‌ای ایجاد کند که به رقابت و رهبری بازار تبدیل می‌شود.

مدیریت داده، تبدیل و تفسیر آن، نمایانگر مرحله تکاملی دنیای تولید است، تنها کسانی که قدرت و شهامت رویارویی با این نوع چالش ها را داشته باشند، پایه درستی را برای پیروزی در چالش های آینده رقابت، کیفیت و رضایت مشتری خواهند گذاشت.

این مشاور ارشد در حوزۀ تضمین کیفیت اشاره کرد: تنها یکپارچگی قوی بین فرآیندهای تولیدی، ویژگی‌های لوازم خانگی و عملکردهای مورد انتظار مشتری، می تواند از کیفیت پایدار و تکامل بهره‌وری برای غلبه بر چالش های بازار پشتیبانی کند.

در ادامه این نشست، عبدالله آقایی، استاد دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی گفت: تعاریفی از انقلاب صنعتی چهارم وجود دارد که اگرچه هر کدام مبتنی بر محورهایی خاص بوده اما بین این تعاریف اشتراکات زیادی وجود دارد؛ اشتراکاتی شبیه اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی، رایانش ابری و… .

آقایی همچنین اضافه کرد: سازمان هایی که بخواهند انقلاب صنعتی چهارم را در شرکت خود اجرا کنند باید درجه ای از چابکی را داشته باشند. سازمان های چابک ویژگی هایی دارند من جمله؛ پاسخگویی، درس گیرنده از اشتباه و… .

در بخش دیگری از این پنل، عباس سقایی، استاد دانشگاه و عضو هیأت مدیرۀ کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار لوازم‌خانگی گفت: انقلاب صنعتی چهارم نتیجۀ تحولات تکنولوژیکال در دسترسی و توانایی حافظه‌ها ظرفیت حافظه‌ها، افزایش سرعت و عملکرد ریز پردازنده‌ها، معرفی نسل پنجم از اینترنت و افزایش کیفیت داده‌های ارسالی و امکان ارسال اطلاعات بدون سیم بود.

او همچنین گفت: در انقلاب صنعتی چهارم علاوه بر طراحی محصولات هوشمند باید به کارخانۀ هوشمند و به روز هم توجه کرد. تحولات اصلی در انقلاب صنعتی چهارم سه بعد دارد: کنترل، ارتباطات و محاسبات؛ دیتا و کیفیت آن در صنعت چهارم اهمیت زیادی دارند. متأسفانه در صنعت ما داده‌ها جمع آوری و سپس دفن می‌شوند و قبرستانی از داده‌ها می‌سازیم، اما در دنیا کسب درآمد از علم داده‌ها در حال رواج است.

در ادامه این نشست، محمود قهاری، مدیرعامل لوازم خانگی شرکت مادیران با بیان تجارب خود در اهمیت نگرش متفاوت به مسائل صنعت سخن گفت و تأکید کرد: برای شناخت و مدیریت چالش‌ها و مسائل باید ساختارهای پیچیده و دست و پاگیر را کنار زده و با نگاهی تازه، راه حل مسائل را پیدا کرد.

در این پنل همچنین فرهاد الیشایی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان شماران سیستم از توانمندسازی شرکت‌های تولید و صنعت در حوزه داده‌ها گفت؛ او با بیان قدمت و گستردگی صنعت لوازم خانگی در ایران و رقابت شدید بین شرکت‌های تولیدی و نیاز آن‌ها به ارتقا زیرساخت‌های رقابتی، به اهمیت سیستم‌های اطلاعاتی اشاره کرد.

الیشایی با تشبیه سیستم‌های اطلاعاتی در سازمان‌ها به سیستم عصبی بدن و نقش آن در فرماندهی حرکات بدن گفت: مدیران به منظور بهره‌وری، بهبود و حرکت در مسیر توسعه باید سیستم‌های اطلاعاتی قوی در سازمان داشته باشند.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

پیمایش به بالا